Philippe Gilbert vant dagen’s 12 etappe i Vuelta

Carl Fredrik Hagen fortsetter å sykle smart og fornuftig.

Det var tidligere verdensmester Philippe Gilbert som hadde regien på denne 12 etappen, det var ingen som fulgte når han stakk i den ssiste tøffe stigningen på 2,2 kilometer à 12,2 prosent i snitt. Kun to ryttere prøvde og følge å klarte det nesten. Gilbert ledet med hele 22 sekunder på toppen, da med ca. 7 km igjen til mål skulle det normalt ikke være noe problem å sykle inn dette. De nevnte to rytterne Alexander Aranburu (Caja Rural-Seguros) og Fernando Barceló (Euskadi-Murias), hadde ikke gitt opp å klarte det nesten, kun 3 sekunder skilte i mål.

For Carl Fredrik Hagen var det kun om å gjøre å holde stillingen, noe han klarte med bravur. Tapte riktignok litt over 3 min. men ligger fortsatt på en imponerende 6 plass.

Morgendagens etappe nr. 13, blir en ny «monster» etappe på over 166 km, her blir det også snakk om og holde avstanden til de beste sammenlagt rytterne for Hagen.

2019 Vuelta a España

12.Stage, provided by

Kommentarer

kommentarer