Endelig en seier til Jacob Fuglsang

Nok en tøff etappe unnagjort, å her gikk det fort.

Vårt Norske håp Carl Fredrik hagen satt gått med helt til tempoet ble skrudd opp i den siste bakken, da måtte også han slippe, men han tapte ikke all verden. Riktignok ble det vel 6 min. opp til Fuglsang, men til sine sammenlagt konkurrenter så kneppet han inn på avstanden og C. F. Hagen er nå bare noen små sekunder etter sine to nærmeste konkurrenter Nicolas Edet og Vilco Kelderman, det er nok litt for langt opp til Quintana som ligger på en 6. plass i sammendraget.

Hvem i all verden hadde trodd det, at C. F. Hagen skulle kjempe om sammenlagt plassering mot selveste Quintana, det er ikke mindre en fantastisk flott sykling.

Endelig ble det en seier til vår Danske venn Jacob Fuglsang. Fuglsang har ligget «helt der oppe» i de fleste store klatringene de siste årene, dette er hans første etappeseier i Vuelta.

I morgen er det hviledag, på onsdagens etappe 17 er det igjen klart for de som ligger langt nede på sammenlagt listen, dvs. de med gode spurt egenskaper, det er en av de lengste etappene under årets Vuelta.

219 Vuelta a España

16.Stage

Kommentarer

kommentarer