Carl Fredrik Hagen best av nordmenn også på flat etappe

Det ble en tøff og kaotisk etappe, her Edvald var med lenge.

Men den som fortsatt imponerer under årets Spania Rundt, er en man nesten ingen hadde hørt om før, Carl Fredrik Hagen. Kom inn på en imponerende 18 plass kun 5 små sekunder etter vinneren, den unge Fransk mannen Remi Cavagna.

Med 65 kilometer igjen gikk det en velt gjennom en by på glatte veier. Mange ryttere gikk ned, deriblant rytterne i den røde ledertrøya og hvite ungdomstrøya, Primoz Roglic og Miguel Angel Lopez. Det ble da umiddelbart syklet tøft av Mowistar i sterk sidevind, noe som ikke var sæarlig populært av de andre i feltet. C. F. Hagen satt med i denne gruppa, og kom i fin posisjon.

Med ca. 20 km igjen av dagens etappe gikk den unge Fransk mannen i et solo brudd, noe som viste seg å holde helt inn. Edvald tapte mye på de siste km og kom inn over 40 sek. etter vinneren. Men C. F. Hagen holdt følge å kom inn på en imponerende plassering.

Morgendagens nest siste etappe under årets Vuelta blir nok en fjell etappe, kan C. F. Hagen forbedre sin posisjon?

2019 Vuelta a España

19.Stage.

Kommentarer

kommentarer