Sykkel VM Yorkshire i dag, blir det Tobias Foss sin dag?

Hele 10 norske ryttere skal i aksjon i dag.

I dag er det klart for junior damer og Menn U23 fellesstart. Jentene er allerede i gang, å skal sykle 92 km i en forholdsvis tøff løype. U23 sykler 173 km med 2 runder inne i Harrogate. Vi har hele 10 ryttere på start streken 4 jenter og 6 gutter. Det kommer til å bli spennende her jeg bare må si at jeg har Tobias Foss som en av favorittene. Er litt mer usikker på jentene.

I dag er det flott vær i Harrogate, delvis skyet og ca. 15 grader. Heldigvis foreløpig tørre veier.

Race Details:
Women Junior Road Race
Start: Doncaster
Finish: Harrogate
Distance: 92km
Elevation: 622m
Start time: 08:40
Finish time: 11:20

Men U23 Road Race
Start: Doncaster
Finish: Harrogate (2 laps of circuit)
Distance: 173km
Elevation: 1492m
Start time: 14:00
Finish time: 18:35

36 MATHISEN Silje                                                                                                                                                                                                     37 MIDTSVEEN Natalie Irene NOR                                                                                                                                                                          38 OLSEN Elise Marie NOR                                                                                                                                                                                      39 YSLAND Anne Dorthe NOR

6 ANDERSEN Idar NOR                                                                                                                                                                                             7 FOSS Tobias S. NOR                                                                                                                                                                                              8 HOLSTAD Ludvik Aspelund NOR                                                                                                                                                                           9 HVIDEBERG Jonas Iversby NOR                                                                                                                                                                           10 SLEEN Torjus NOR                                                                                                                                                                                             11 URIANSTAD Martin Bugge NOR

Kommentarer

kommentarer