Kristoff mener han skal slå kometen Van der Poel i spurten

Dagens fellesstart utsatt til kl. 1000. Løypa er da kortet ned til 261 km.

Dette kan absolutt være en fordel for våre ryttere, da det nå blir 9 runder i Harrogate i stede for 7 runder som var på programmet. Alexander Kristoff er litt usikker å sier at det absolutt for han vil være en fordel med tørre veier. Veiene i Harrogate er på nåværende tidspunkt ikke tørre, det har regnet i hele natt og på morgenen. Er spådd opphold fra rundt kl. 1300.

Vårt lag er: Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Amund Grøndahl Jansen, Carl Fredrik Hagen, Svein Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen. Den store favoritten, og som er på alles lepper er den 24 år gamle nederlandske fenomenet Mathieu van der Poel.

Race Details:
Start: Leeds
Finish: Harrogate
Distance: 280km
Elevation: 3645m
Start time: 08:40
Finish time: 15:50

Startlister finner du her: VM 2019 RR_ME_StartList

Løypekart fellesstart herrer elite:

Kommentarer

kommentarer