Vi har trukket en vinner i vår VM konkurranse

Tobias S. Foss er etter vår mening den som står for VM’s beste resultat/prestasjon.

Tobias flotte resultat i fellesstarten til U23 var helt klart Norges beste resultat under årets sykkel VM i Herrogate. Han kom inn på samme tid som vinneren og ble til slutt nr. 6, etter vår mening et meget godt resultat. Men det var sterk konkurranse mellom han og Silje Mathisen som kom noen små sekunder etter vinneren på Junior damer fellesstart. De fleste hadde tippet Alexander Kristoff som beste prestasjon, han måtte denne gang se seg slått av Tobias Foss. Menn Elite på søndag hadde noe av de verste forhold vi har opplevd i et VM, det gjør at bla. Kristoff sin prestasjon henger høyt, men det gjør også prestasjonen til Tobias Foss, som også hadde vanskelige forhold. Dessuten var tidsforskjellen frem til vinner helt klart i Foss sin favør.

Vinneren av konkurransen, og som får en flott Tissot Tour de France klokke er: Morten Gjøs, vi gratulerer.

1 13 ITA BATTISTELLA Samuele 3:53:52 +0 2 1 SUI BISSEGGER Stefan » » 3 47 GBR PIDCOCK Thomas » » 4 71 COL HIGUITA GARCIA Sergio Andres » » 5 28 DEN KRON Andreas Lorentz » » 6 7 NOR FOSS Tobias S » «

Kommentarer

kommentarer