Algarve rundt 3 etappe, Uno-X Hoelgaard som nr. 5

To nordmenn blant de 5. beste, det må en si er et godt resultat.

På denne forholdsvis lange og til dels flate etappen var det et samlet felt som skulle gjøre opp om seieren, og de store lagene + Uno-X fra Norge lå i flotte posisjoner når det gjensto ca. 10 km. Her vekslet lagene om å ligge i tet og få best mulig opptrekk til sine spurtere. Uno-X fra Norge syklet fornuftig og bra og Daniel Hoelgaard kom i posisjon når det gjensto noen hundre meter da i ryggen på Alexander Kristoff. Kristoff nevnte etter målgang at han ikke fikk den hjelpen han trengte, beklager Kristoff, feilen gjør du selv, du sykler på alt for tunge gir og siden formen ikke er som den burde være så går det da for sakte, da du ikke har kraft nok i tråkket. Du hadde overhodet ikke sjans  til seier denne gang. Den som derimot imponerte var Hoelgaard som ble syklet i posisjon de siste km av sin yngre bror Marcus. Dette laget skal vi få høre mye fra i tiden som kommer. Men de må lære seg å sykle mot de «store gutta», så det helt klart at Hoelgaard er for snill, spesielt i utgangen av de siste to svingene. Men dette er noe som kommer etter hvert som de mister noe av respekten for konkurrentene.

Ikke tvil om at dette norske laget har mye å komme med fremover, og vi gleder oss til fortsettelsen. På bilde ser dere Hoelgaard helt til høyre.

De to siste etappene blir spennende og Faboi Jakobsen ligger godt an til og vinne dette. Morgendagens etappe 4 kan gi et spennende utslag, en tøff etappe med mange harde og tøffe stigninger. Etappe 5 blir den avgjørende tempoetappen.

 

2020 Volta ao Algarve

3.etappe, data fra,

Kommentarer

kommentarer