Giro d’Italia er utsatt (mest sannsynlig så blir også dette avlyst)

Milano -San Remo og alle de store vårklassikerne er nå avlyst, utrolig men sant.

Det er ikke krig eller terror som man skulle tro kunne være årsaken til nevnte avlysninger, nei det er en epidemi som faktisk har lammet en hel verden. Alt av arrangementer, sport, og annen underholdning er avlyst i beste fall utsatt inntil videre. Hvordan i all verden kunne dette skje? Økonomisk kollaps, stengte grenser mellom land, portforbud og karantene, helt uvirkelig. Det som er den virkelige katastrofen er at denne epidemien tar livet av tusenvis av mennesker. Hvordan kan sånt skje? hvem er det som står bak? er dette en bevist handling fra onde mennesker, eller er det rett og slett noe som er i luften, i maten eller– Det er jo ingen andre land som har flere smittede av denne Korona virusen en Kina, kan vi da bare konstatere at dette er synderen. Hva kan verden gjøre med dette?

Bekreftet: nå er også Paris-Roubaix og Liege-Bastogne-Liege avlyst. Det spøker også for Tour de France, dette blir avgjort inne kort tid. For første gang på 102 år vil også Flandern Rundt bli avlyst.

La oss nå håpe på at dette er en situasjon som raskt vil gå over, selv om det er flere indikasjoner på at dette ikke er tilfelle.

Ellers er det mulig å følge Milano-Sanremo Virtual:  https://www.garmin.com/it-IT/blog/milano-sanremo-virtual-experience-2020/

 

Kommentarer

kommentarer