Arctic Race of Norway utsettes til 2021

For deg som ikke har fått med seg nevnte info, så er Nord Norges største sykkelarrangement utsatt til 2021.

Arctic Race of Norway følger myndighetens retningslinjer og flytter arrangementet til 2021. Da vil det bli gjennomført med samme løypekart som var planlagt for årets ritt.

Foto Arctic race 2019

Ikke ønskelig med arrangement uten tilskuere

Lørdag 25. april forlenget regjeringen forbudet mot store arrangementer med over 500 deltagere frem til 1. september. Arctic Race of Norway skulle startet i Tromsø 6. august og avsluttes i Harstad 9. august. På bakgrunn av myndighetenes retningslinjer har Arctic Race of Norway bestemt seg for å flytte sykkelrittet til neste år. – Med både Tromsø og Harstad som vertsbyer vil Arctic Race of Norway trekke titusener av tilskuere. Disse folkefestene er en viktig del av Arctic Race of Norway. Med en begrensing på 500 deltakere vil det verken være ønskelig eller mulig å gjennomføre arrangementet. Derfor utsetter vi arrangementet til neste år, sier daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway.

Det jobbes med alternative arrangementer i tidsrommet, noe organisasjonen vil komme tilbake til.

Kommentarer

kommentarer