Nå er høstens ritt program endelig klar

Da er det endelig bekreftet at UCI høst kalender er offisiell.

Dette kommer til å bli en meget spesiell og meget hektisk høst for alle sykkel rytterne og de involverte. UCI presidenten sa på slutten av en flere dagers møte følgende:

På slutten av det to-dagers møtet erklærte UCI-presidenten David Lappartient: «Takket være svært mange konsultasjoner utført disse siste ukene med alle berørte parter» og til beslutningen tatt av vår ledelseskomité i løpet av de siste to dager med møter, har vi gått videre mot en gjenopptakelse av 2020-sykkelsesongen som vil være så fleksibel som mulig. Jeg vil gjerne bemerke den gode og positive holdningen til medlemmene av sykkelfamilien, som i stor grad bidrar til en tilbakevending til det normale som vi alle håper på.   – Jeg er også fornøyd med godkjenningen av kontrakten mellom UCI og ITA. Dette er det siste formelle skrittet mot overføring av vår antidopingvirksomhet til ITA per 1. januar 2021.

Følgende endringer er gjort på 2020 UCI Women’s WorldTour kalenderen, som også har blitt oppdatert etter endring av dato for Tour of Guangxi (Kina), flyttet fra 20 oktober til 10 november, og kansellering av Postnord UCI WWT Vårgårda West Sweden TTT og Postnord UCI WWT Vårgårda West Sweden RR (Sverige), samt Ladies Tour of Norway.

Det neste UCI Management Committee møtet vil finne sted på 22-24 september 2020 i Montreux (Sveits) under Aigle-Martigny 2020 UCI Road WORLD CHAMPIONSHIPS.

Det skal bli spennende å se hvilke ritt ut fra den offisielle kalenderen de Norske sykkelrytterne velger, spesielt interessant skal det bli å se hvilke ryttere som blir tatt ut til VM i Sveits. Det er jo nå avgjort at Alexander Kristoff er tatt ut på laget til Tour de France, så da blir det nok ikke VM på han.

Gå inn på vedlagte link her du kan se datoer og de siste endringer gjort på høstens sykkel kalender.

Updated 2020 UCI WorldTour Calendar (link)  Updated 2020 UCI Women’s WorldTour Calendar (link)

 

Kommentarer

kommentarer