Da er både Edvald og Amund Grøndahl Jansen klar for Tour de France

Det blir da fire ryttere fra Norge på startstreken i Nice 29. august. (oppdatert)

Edvald Boasson Hagen fikk klarsignal fra sitt lag NTT Pro Cycling i går. For Edvald er årets tur litt spesiell da det er 10 gang han står på startstreken i touren, han er med andre ord en veteran. Han har jo 3 etappeseiere fra før og er helt klar for den 4. Det er alltid litt spesielt og stå på startstreken på TDF, det å stå på startstreken er et privilegium og er alle sykkelrytterens store drøm, spesielt i denne jubileums utgaven. Teamsjef Bjarne Riis sier at Laget har som mål og ta i allefall en etappe seier, å skal prøve hevde seg på flere etapper, så får vi håpe at jeg kan være med å bidra til dette sier Edvald.

Akkurat nå, fikk også Amund Grøndahl Jansen beskjed om at han er klar for Tour de France, melder TV 2. Nordmannen erstatter Steven Kruijswijk, som melder forfall på grunn av skade.

– Jeg ser på dette som en tillitserklæring fra laget. Jumbo-Visma har mange ryttere som kunne blitt hentet inn som reserve, så nå må jeg bare brette opp ermene og vise meg tilliten verdig, sier han til TV 2.

Som Norges representanter i tillegg til Edvald, finner vi også Alexander Kristoff og Svein Erik Bystrøm på startstreken i årets TDF.

Skulle det ikke skje noe helt spesielt den siste uken i forhold til Corona, så kan du allerede nå begynne å planlegge sendetider på TV, rittet blir sendt både på TV2 og Eurosport.

Alt om årets Tour de France her: https://www.letour.fr/en/

Kommentarer

kommentarer