Edvald prøvde seg igjen, men fjellet ble for tøft

Denne 6. etappen ble tøffere en man trodde på forhånd.

Edvald Boasson Hagen prøvde seg i begynnelsen av fjellet opp til toppen av Mount Aigoual. Men som han sa etter målgang, denne fjellsiden var tøffere en han trodde på forhånd. Han kom til slutt inn som beste nordmann på en 77 plass over 18 min. etter vinneren Alexey Lutsenko.

På bilde ser vi litt skjult til venstre Edvald Boasson Hagen, sammen med bla. Avermaet, Lutsenko, Herrada med flere. Foto A.S.O/Pauline Ballet

Resultater får du her: https://www.letour.fr/en/rankings

På morgendagens etappe 7. vil det bli meget spennende, en etappe vanligvis for spurterne, de som klarer å holde følge opp de få bakkene som er i begynnelsen på denne etappen. Dette er en etappe som vanligvis kan være vanskelig med mye vind. Absolutt en etappe som Edvald kan være med å dominere håper vi.

Kommentarer

kommentarer