Vegard Stake Laengen var lenge med på dagens etappe

Team Jumbo-Visma har et meget godt lag og var i føringen meste parten av rittet.

Grøndahl Jansen var med å danne grunnlaget for PRIMOŽ ROGLIC andre plass på dagens etappe, og som leder TDF etter 15 etapper. 40 sekunder foran landsmannen TADEJ POGACAR, som vant dagens etappe. Det er som vi har nevnt før litt påfallende at disse to rytterne er de som leder hele Tour de France. Ikke overraskende, for begge er fantastisk gode syklister. Men utrolig at begge kommer fra samme land og er i så fantastisk god form, at ingen klarer og holde følge med disse to Slovenske rytterne.

For vår ryttere ble det atter en tøff dag på jobben, kun Vegard Stake Laengen som gjorde en absolutt godkjent etappe, kom inn ca. 5 min. etter vinneren. Også Laengen gjorde en meget god innsats for Roglic, her han lå i front og dro opplaget i det første fjellpartiet, her syklet Jumbo-Visma laget meget bra og de fortsatte også på de neste fjellpartiene.

Resultater her: https://www.letour.fr/en/rankings

I morgen er det hvile dag før vi går i gang med den 16 etappen, som er en ny fjelletappe. Ikke tvil om at det er mange slitne bein som fortjener en pause.

Kommentarer

kommentarer