Morgendagens etappe med målgang på over 2300 meter

Etappe 16 ble et solo løp av den unge Tyske rytteren Lennard Kämna som holdt helt inn.

De Slovenske rytterne PRIMOŽ ROGLIC og TADEJ POGACAR nr. 1 og 2 i sammendraget hadde full kontroll på utbrytergruppene, og beholdt da sin ledelse etter 16 etappe. Ryktene om doping har allerede vært på agendaen, og blir selvfølgelig tilbakevist av de Slovenske rytterne. Håper alt er ok, og at vi slipper flere skandaler i sykkelsporten.

På 16. etappe lyktes det endelig for Bora-Hansgrohe i årets Tour de France da den tyske 24-åringen Lennard Kämna kom alene til mål i Villard-de-Lans og tok sin største triumf med sin første etappeseier i Touren. Veldig fortjent sier Thor Hushovd, som kan fortelle at dette er en rytter som har prøvd mange ganger, å er blant annet en av opptrekkerne til Peter Sagan.

– Det er en veldig stor lettelse for laget. Jeg kan nesten ikke forstå det. Jeg har tatt et stort steg denne sesongen, sier Kämna til TV2. For de Norske utøverne gikk det som det pleier, best av våre ble også denne gang Vegard Stake Laengen.

Resultater ser du her: https://www.letour.fr/en/rankings

Morgendagens etappe blir en ny fjell etappe og av det beintøffe slaget, med målgang på over 2300 m høyde:

Kommentarer

kommentarer