Spennende i Flander’n Rundt

To i front når det gjenstår 10 km., Wout van Aert (26) og Mathieu van der Poel (25).

Edvald ensom i front, lå her og dro i flere mil. Foto: skjermdupp Vi beklager dårlige bilder, da disse ikke er tilgjengelige enda.

Alexander Kristoff sitter i en stor gruppe bak disse to, å de jakter febrilsk for å komme i kontakt med de foran. Siste bakken og brostein er tilbakelagt så nå er det kun strake veien til mål. Edvald Boasson Hagen var i tet når det gjensto 40 km, hva som var intensjonen til Edvald med å sykle alene i front gjennom flere mil, er vanskelig og forstå, Det eneste han oppnådde var og bruke ekstra med krefter.

Det ble en mektig spurt mellom de to rivalene out van Aert og Mathieu van de Poel, her Van der Poel var den raskeste og sterkeste. I hovedfeltet som kom halsende noen sekunder etter var Alexander Kristoff den raskeste og ble i år som i fjor nr. 3.

Mer info her: https://www.rondevanvlaanderen.be/en/rvv/elite-men

Kommentarer

kommentarer