Vuelta etappe 11, nå begynner vi på fjellene.

Primoz Roglic er helt klart årets syklist, som i Tour de France så er han suveren også i årets Vuelta.

Roglic vant dagens etappe og leder også sammenlagt, hva skal til for å stanse denne formsterke syklisten. Kan morgendagens fjell etappe være det som skal til for å få en ny sammenlagt leder. Vi tror det ikke, denne syklisten er helt klart, helt suveren å det går mot topplassering i årets Vuelta (Spania Rundt).

Ellers preges rittet av at Spania er helt rødt, og det er strenge restriksjoner over alt i landet, spredningen av koronaen er massiv. Noe som bla. viser seg på publikums siden, dette bildet taler for seg:

Morgendagens etappe blir av det tøffe slaget, flere betydelige fjell klatringer, den høyeste på over 1700 m:

Like tøff blir søndagens etappe:

Resultater og øvrig info her: https://www.lavuelta.es/en/rankings

Kommentarer

kommentarer