Oppdatert ritt kalender for våren 2021

Vi kan her vise til en siste oppdatering over de aktuelle sykkelritt, som så langt er kansellert.

I den nåværende situasjonen av Covid-19 pandemien (romanen coronavirus), har en rekke arrangører av aktuelle sykkel arrangementer på UCI International Calendar, forpliktet seg til å be om utsettelse eller kansellering av deres arrangement.

For å gi en klar oversikt over pandemiens innvirkning på UCI International Calendar, holder Union Cycliste Internationale (UCI) oppdaterte lister over berørte løp på sin nettside. Disse listene vil bli oppdatert daglig om nødvendig.

Se vedlagte link for oppdatering av dagens Covid-19 situasjon, over de ulike grener:

Covid-19 pandemic: keeping track of events on the UCI International Calendar that are postponed or cancelled

 

Kommentarer

kommentarer