Sykkel uke på Mallorca fra 1. til 8. mai

Lexberg.no satser på at Europa åpner opp innen 1. mai.

Alle håper vi på at dette lar seg gjøre innen nevnte dato, pr. dags dato så er det faktisk ikke mye som tyder på det, men ting kan endre seg fort. Generelt i Europa og Spania så er det pr. dato et høyt smittetrykk, mens det på Mallorca er middels, dvs. som i Norge på gult nivå. Neste måling kommer 18. mars å da vil vi se tendensen.

Regjeringen anbefaler norske borgere å unngå unødvendige reiser til utlandet – også til gule land. Dette er reiseråd pr. dags dato. Ny anbefaling kommer 18. mars.

Vi håper nå på at varmere vær og mye utendørsaktivitet i tillegg til vaksinering, som er i full gang, skal være med på og redusere smitteeffekten til et minimum. Problemet kan være sosial aktivitet i Påsken.

På tur til Petra med utsikt mot Palma. Foto: Fritjof

Alle som er glad i sykling, vil gjerne komme i full aktivitet igjen, å da er denne sykkeluken fra 1. til 8. mai på Mallorca midt i blinken for en tur til varmere strøk. Her hjemme vet vi jo at været kan være veldig ustabilt i begynnelsen av mai.

Sjekk ut den nye nettsiden til lexberg.no å bestill opphold allerede i dag på: https://www.lexberg.no/

Vi kan garantere deg en fantastisk opplevelse på en av Europas beste sykkeldestinasjoner, og en fantastisk ferie øy med en mengde spennende aktiviteter.

Kommentarer

kommentarer