Dansk sensasjons seier i årets Flandern Rundt

Kasper Asgreen spurtslo Van Der Poel.

Utrolig sterk seier av vår Danske venn. Asgreen sammen med Van der Poel og Van Aert lå i flere mil i en utbrytergruppe på 7 ryttere. I den siste lange stigningen og ca. 2 mil til målgang, slo Aspgren til og fikk en luke, eneste som klarte å følge var Van Der Pool og Van Aert . Men med noen km igjen til mål så ble Van Aert kjørt av. På oppløpet lå det an til en solid seier for Van der Poel, men da det gjensto ca. 100 m, så stivnet Van der Poel fullstendig og Asgren rullet inn til en utrolig vinner plassering.

Hva i all verden skjedde med van der Poel? så nesten ut som at han «ga» seieren til Dansken. Med våre norske syklister var det Kristoff som var med i gruppe tre som kom noen minutter etter til mål. Kristoff var innblandet i en massevelt og klarte da aldri og sykle seg opp. Med de andre Norske var det langt bak og mye uhell med punktering, seter. Ikke noen stor Norsk dag på sykkelen. Så får vi se hvordan det går med de Norske jentene som er i gang nå.

Les mer på følgende link: https://www.rondevanvlaanderen.be/en/rvv/elite-men/news

Kommentarer

kommentarer