Spennende etappe 6 i Sveits Rundt

Andreas Leknessund inn som nr. 10.

Dette ble også en spennende etappe, inn på oppløpet var det 3 ryttere Kron, Costa og Pernsteiner. Det ble en kamp helt til slutt her Kron og Da Costa lå skulder ved skulder, Costa gjorde en litt ureglementert manøver rett før mål og Andreas Kron ble hindret. Costa kom inn først over streken, men etter noen minutter ble det av jury endret slik at Costa mistet seieren og Kron ble etappevinner. Meget godt syklet av Danske Kron. Men vi hadde også med en norsk utøver som var med helt til slutt, riktignok 1. minutt etter vinneren, men fantastisk syklet av Andreas Leknessund. Nå er det bare 11. sekunder opp til første plass som rittets beste ungdoms rytter.

 

Plutselig har vi to Norske utøvere som også utmerker seg i fjellene Tobias Foss og Andreas Leknessund. Det litt spesielle er at både Andreas Leknessund og Tobias Foss også behersker tempo etappene veldig bra. I morgen er det tempo på programmet i Sveits Rundt, her håper vi at Leknessund kan forbedre sammenlagt stillingen.

Dagens etappe 6 resultater: 

1 163 * KRON Andreas Lorentz Lotto Soudal DEN B: 12″ 3h14’52»
2 33 FARIA DA COSTA Rui Alberto Uae Team Emirates POR B: 06″ 00″
3 75 PERNSTEINER Hermann Bahrain Victorious AUT B: 04″ 01″
4 97 SERRANO RODRIGUEZ Gonzalo Movistar Team ESP 03″
5 171 LATOUR Pierre-Roger Total Direct Energie FRA 03″
6 125 HOULE Hugo Astana - Premier Tech CAN 03″
7 193 * POWLESS Neilson Ef Education - Nippo USA 03″
8 26 TOLHOEK Antwan Jumbo-Visma NED B: 01″ 03″
9 54 FABBRO Matteo Bora - Hansgrohe ITA 50″
10 186 * LEKNESSUND Andreas Team Dsm NOR 01’00»
11 73 * WRIGHT Fred Bahrain Victorious GBR 01’15»

Morgendagens tempo etappe har en høydeforskjell på vel 500 meter.

Kommentarer

kommentarer