Tur de Luxembourg 2021

Beste plassering av Edvald Boasson Hagen så langt i år.

Edvald i fjerde posisjon.

Dette var årets beste plassering av Edvald Boasson Hagen som spurtet inn til en 4 plass, Marcos Hoelgaard kom inn som nr. 16. Sammenlagt ligger begge langt nede på listen. Hoelgaard vel 5 min. etter lederen Marc Hirchi, Boasson hagen vel 15 min etter. Som kjent er ikke Edvald tatt med i troppen til årets VM i Belgia, noe som sikkert har er naturlig forklaring da han ikke har vist noen god form tidligere i år. En annen årsak er sikkert at Alexander Kristoff er tatt ut og de er jo ikke beste venner.

Med 189,3 km var tredje etappe torsdag mellom Mondorf-les-Bains og Mamer den lengste etappen, av den 81. utgaven SkodaTour Luxembourg.

Seks ryttere stakk tidlig fra hovedfeltet: Luxembourgeren Alex Kirsch (Trek) ble ledsaget av Ben O’Connor (Ag2r), Kenneth van Rooy (Sport Vlaanderen), Philipp Walsleben (Alpecin), Ceriel Desal (Bingoal) og Jasper de Buyst (Lotto-Soudal). De ble imidlertid innkjørt av hovedfeltet når det gjensto 55 km av rittet.

På oppløpet ble det et oppgjør mellom Sacha Modolo (Alpecin) foran Benoit Cosnefroy (Ag2r), Eduard-Michel Grosu (Delko) og Edvald Boasson Hagen, som Sacha Modolo gikk seirende ut av.

Et stort navn var imidlertid fraværende fra denne sprinten: Etter å ha avsluttet de to første etappene bakerst i feltet, startet ikke australske Caleb Ewan (Lotto-Soudal) tredje etappe.

Resultater etappe 3:

Kommentarer

kommentarer