En oversikt over alle sykkelritt i Norge 2022

Vi kan her vise til en oppdatert terminliste for alle sykkelritt i Norge 2022. Gjør oppmerksom på at det kan være eller bli endringer, av ulike årsaker.

Foto NCF v/Tobias Strøm

Det arrangeres rundt 600 sykkelritt i året i vårt langstrakte land, fra klubbritt til internasjonale konkurranser. Selv om det ble avlyst mange arrangementer i 2021, er det imponerende at såpass mange klubber har klart å gjennomføre ritt i tråd med strenge restriksjoner om avstand og antall utøvere. All ære til arrangørene. Vi håper våre syklister får mulighet til å delta på mange sykkelritt i 2022. Husk at ved å løse lisens, er du også forsikret på trening. Vi ser frem til en noe mer normal sykkelsesong i 2022! Ref. NCF

Foto NCF

Terminliste – sykling.no

 

Kommentarer

kommentarer